21 Mart 2008 Cuma

Kesintisiz iletişimin adı P790

Kablosuz iletişimin global liderlerinden Motorola, cep telefonu kullanıcıları için mobil iletişimi yenilikçi bir uygulamayla kolaylaştıran P790 taşınabilir şarj ünitesini satışa sundu. Her zevke hitap edecek şekilde tasarlanan Motorola P790 Taşınabilir Şarj Ünitesi sayesinde artık telefonunuzu her yerde şarj edebileceksiniz.

Şık ve yenilikçi bir tasarıma sahip olan P790 taşınabilir şarj ünitesi, hem profesyonellere hem de bütün telefon kullanıcılarına, küçük ve kablosuz bir cihazla telefonlarını ve Bluetooth kulaklıklarını şarj etme imkânı sağlayarak kesintisiz bir iletişim deneyimi yaşatıyor. Küçük boyutları ve yuvarlak hatları sayesinde P790, Motorola’nın şık tasarımlı telefon serisini tamamlıyor.
Kolayca cepte ya da çantada taşınabilecek boyutlarda tasarlanan şarj ünitesi ile plajda, kulüpte, kampta, trekkingde ya da spor salonunda, her nerede olursanız olun telefonunuzun şarjının bitmesini engellemeniz mümkün. P790 taşınabilir şarj ünitesi aynı zamanda Motorola telefonları ya da kulaklıklarının üzerinde bulunan mini-USB girişine doğrudan bağlanarak güç kaynağı olarak da kullanılabiliyor. Daha uzun konuşma süresi sağlamanın yanı sıra P790, kullanıcılara Motorola telefonlarında yer alan multimedya ve diğer uygulamaları daha çok kullanma fırsatı sunuyor. P790, cep telefonlarını iki kez, bluetooth kulaklıkları ise tam 10 kez şarj edebilme kapasitesine sahip.

Kaynak: Akşam gazetesi