25 Mart 2008 Salı

Çocuklara müjde

Artık Türkiye’de de satışa sunulan Firefly anne ve babaların cep telefonu konusunda yaşadıkları hassasiyetlere yanıt veriyor.

Firefly, eğlenceli melodisi, 7 ayrı renkte ekran ışığı, 5 farklı animasyonu, yanıp sönen ışıkları, saydam ve değiştirilebilir kapağı, özel tasarlanan aksesuarları, dayanıklılık sağlayan özel malzemesi ve kullanım kolaylığıyla çocukların aileleriyle iletişimini eğlenceye dönüştürüyor. Tasarımı ile büyükleri kıskandıracak “Firefly”, tüm GSM operatörleri ile uyumlu ve sadece çocuklar için üretildi.

Ebeveynlerin karşı çıkabileceği tüm özelliklerden (mesajdan, oyundan, gereksiz arama ve aranmalardan) arındırılmış Firefly Çocuk Cep Telefonu, acil durumlarda hayat kurtarıcı da olabiliyor. Firefly, Anne - Baba figürlü arama tuşları ile çocukların aileleriyle iletişim kurmalarını kolaylaştırarak, kendilerini güvende hissetmelerini sağlıyor. Firefly'ın çocukların ve yakınlarının can güvenliği için önemli bir özelliği daha bulunuyor.
Direk 112 Acil Servis'e bağlanan acil durum tuşuyla bu çocuk telefonu, acil durumlarda hayat kurtarıcı olabiliyor.
Yalnızca anne - babaların kullanabildiği özel şifreli menüsüyle tanımlanabilen 20 numara ve isteğe bağlı olarak devreye sokulabilen arama kısıtlaması özelliğiyle çocukların telefon kullanımında aileye yaşatabileceği sorunları ortadan kaldıran Firefly, ailelerin çocuklarını her anlamda kontrol altında tutmalarına da yardımcı oluyor.

2005 Wireless Widgets Cep Telekomünikasyonları ve İnternet Birliği - Ödülü, 2006’da Elektronik Eşya Tüketicileri Birliği tarafından “En İyi İcat” Ödülü kazanan Firefly Çocuk Cep Telefonu ihtiyaçlarınıza yanıt verecek.