27 Mart 2008 Perşembe

Turkcell reklamında Sivas Asarcık Köyü rol aldı

Turkcell’in en küçük köylere kadar uzanan geniş kapsama alanını vurguladığı Turkcell reklam filmi, nüfusu 398 olan Sivas’ın Asarcık Köyü’nde çekildi. Reklam filminde köyde yaşayanlar rol aldı.

Yaptığı yatırımlarla Türkiye nüfusunun yüzde 97.76’sını kapsama altına alan Turkcell’in yeni reklam filmi büyük ilgi görüyor. Turkcell’in en küçük köylere kadar uzanan geniş kapsama alanını anlatan “Türkiye Hayata Turkcell’le Bağlanıyor” reklam filmi, 500′ün altında nüfusu olan ve sadece Turkcell kapsamasına sahip yüzlerce köy arasından seçilen Asarcık’ta çekildi. Alametifarika reklam ajansı tarafından Sivas’ın Asarcık Köyü’nde gerçekleştirilen çekimler soğuk havaya rağmen çok keyifli geçti.

Cellocanlar’ın çoğunu köydeki çocuklar canlandırdı. Köy halkının yoğun ilgisi ve misafirperverliği eşliğinde tamamlanan çekimlerde Cellocan kıyafetlerini giyen köy çocuklarının neşesi görülmeye değerdi. Yönetmenliğini Taylan Biraderler’in yaptığı reklam filminin çekim ekibi, zorlu geçen bir yolculuk sonunda Sivas’ın Asarcık Köyü’ne ulaştı. İlk gün çekim hazırlıkları yapıldı ve çekim mekanları belirlendi. Kalan iki günde tamamlanan çekimler her gün sabah saat 05.00′da başladı, gün batımına kadar sürdü.