2 Nisan 2008 Çarşamba

Avea’dan Fenerbahçe Futbol Takımı’na tam destek

Fenerbahçe Futbol Takımı ile sponsorluk anlaşmasını Haziran 2009′a kadar yenileyen Avea, Türk futbolunun gelişmesi için çalışmalarına devam ediyor. Avea, beş yıldır spora ve futbola verdiği değeri, yenilikçi ve dinamik bakış açısı ile birleştirerek sürdürüyor.

“Fenerbahçe, Avrupa’nın sayılı markalarından biri olmuştur”
Fenerbahçe Futbol Takımı ile sponsorluk anlaşmasının yenileme töreninde konuşan Avea CEO’su Cüneyt Türktan, kuruluşundan bu yana Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Avrupa’nın sayılı markalarından biri olduğunu ve onların yanında olmanın ve her alanda desteklemenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Türk futbolunun, tüm dinamikleri ile sosyal hayata değer katan, ülkenin yurtdışında daha çok tanınmasına destek olan ve paralelinde Türkiye’nin kalkınmasını sağlayan önemli bir olgu olduğunu ifade eden Türktan, “Sizlerin de yakından takip ettiği üzere Avea olarak, kurulduğumuz günden bu yana spora özellikle de futbol alanında kulüplere destek vererek Türk futbolunun gelişmesine katkıda bulunuyoruz. Fenerbahçe Spor Kulubü ile bugün imzaladığımız anlaşma bu misyona inancımızın ve gelecekte de vereceğimiz önemin bir göstergesi.” dedi.