13 Ekim 2009 Salı

12 MP Kameralı Cep Telefonu Türkiye'de

Günümüz cep telefonu kullanıcılarının güçlü kamera ve görüntüleme özelliklerine sahip cep telefonu talebini karşılamaya yönelik bir ürün olan Samsung M8910 Pixon12, tüm istekleri tek başına karşılayabilecek özelliklerle donatılmış olarak sunuluyor. M8910 Pixon12 ile kullanıcılar, 3.1 inç tam dokunmatik AMOLED ekranla birlikte, yanlarında ayrıca bir fotoğraf makinası taşımadan her an kolayca fotoğraf çekme ve paylaşma olanağına sahip olabilecekler.


Samsung M8910 Pixon12'deki ayrı bir kamera açma tuşu sayesinde kullanıcılar, kolayca fotoğraf çekebiliyorlar. Tek dokunuşta kamerayı aktif hale getiren bu tuş sayesinde, günümüz gelişmiş dijital kameraları kalitesinde ve hızında fotoğraf çekmek mümkün oluyor. Samsung Pixon12'deki en önemli özelliklerden bir diğeri de, bir sonraki fotoğrafı çekmek için gereken kayıt süresinin iki saniyeye kadar düşürülmüş olması. Böylece ardarda fotoğraf çekerken karşılaşılan en büyük şikayet de giderilmiş oluyor.


Samsung M8910 Pixon12, yenilikçi kamera özellikleri sayesinde, en iyi fotoğraf kalitesini sunuyor. Touch Auto Focus (AF) takip özelliği ile kullanıcıların tek yapması gereken, bir parmak dokunuşuyla fotoğrafın odak noktasını seçmek ve gerisini Samsung M8910 Pixon12'nin akıllı kamerasına bırakmak. Çünkü bu özellik sayesinde, odak noktası belirlendikten sonra AF fonksiyonu, nesne hareket halindeyken bile ekran içindeki netlik ayarını bozmuyor ve nesneyi takip ediyor.

Üstelik Smart Auto özelliği ile, çekilen nesne, arka plan ve ışığa göre kadrajı ve çekim modunu ayarlayarak kullanıcıların mükemmel fotoğraflar çekmesi tek bir dokunuşa kalıyor. Samsung M8910 Pixon12'nin kamerasındaki üstün mercek ve Xenon flaş sayesinde dijital kamera kalitesinde çekilen görüntüler, her kullanıcıyı profesyonel fotoğrafçı yapacak kadar iddialı. 28 milimetrelik geniş açılı mercek ile daha iyi bir perspektif ve kadraj yakalamak mümkün.