13 Ocak 2010 Çarşamba

Bayanlara Özel Cep Telefonları

Fonksiyonellikleriyle olduğu kadar tasarımlarıyla da kıyasıya bir rekabet içersinde olan mobil cihazların, şıklığı tamamlayan bir aksesuar olarak görülmeleri sebebiyle tasarım, değer kazanan bir olgu durumunda.

HTC Touch Diamond
Kutusundan, adına kadar her haliyle mücevher şıklığında bir cihaz olan HTC Touch Diamond zarafetiyle akıllı telefonların alışıldık büyük ve kaba imajını tamamen siliyor. Hem şıklıktan hem de fonksiyonel mobil cihaz özelliklerinden vazgeçemeyen kullanıcılar için tasarlanan cihaz, Windows Mobile 6.1 işletim sistemine sahip.



VGA çözünürlüğündeki, 2.8 inçlik dokunmatik ekranı kullanmak da tahminlerin aksine HTC'nin 3D TouchFLO arayüzü sayesinde son derece kolay. 3.2 megapiksel kamera, GPS, 7.2 Mbps'e kadar mobil internet erişimi, Wi-Fi, fm radyo cihazın dikkat çeken fonksiyonel özellikleri.

SAMSUNG S3653 Corby
Koreli üreticinin dokunmatik ekranlı akıllı telefonlar serisinin bir ayağı olan cihaz, sade çizgileri, yuvarlak hatları ve göz alıcı renkleri ile çekici bir görünüme sahip. Parmakla kullanımı kolaylaştırmak için özel tasarlanmış arayüz ve hassas dokunmatik ekran, keyifli bir deneyim yaşatıyor.



2 megapiksel kamera, MicroSD bellek kartı, stereo fm radyo, uzun pil ömrü, geniş kapasitif ekran gibi özelliklerle zengin bir donanım sunan cihaz, ön yüklü widgetlar ile MSN, G-talk gibi servislere de bağlantı olanağı tanıyor.