27 Ocak 2010 Çarşamba

Telefonda Beklemeye Son

Turkcell, ön ödemeli abonelerinin daha hızlı ve kolay kontör yüklemelerini sağlayacak yeni bir hizmeti hayata geçirdi.

Uygulama sayesinde 8035 numarasını çevirerek sevdiklerine ve kendilerine kontör yüklemek için Global Bilgi Çağrı Merkezi'ni arayan aboneler, müşteri temsilcisine ihtiyaç duymadan robot operatörler aracılığıyla işlemini tamamlayabiliyor.

Kontör Yüklemek Artık Çok Kolay
Turkcell'in 20 milyon ön ödemeli abonesinden herhangi biri, sunulan bu ekstra hizmet kapsamında robot operatöre kendi GSM numarasını, kontör yüklemek istediği GSM numarasını ve kaç kontör yükleneceğine dair bilgi veriyor. Toplam bedel abonenin belirttiği kredi kartından kolayca tahsil edilebiliyor.

Kontör yüklemeyi müşteri temsilcisi yardımıyla yapmak isteyen aboneler ise diledikleri takdirde bu şekilde hizmet almaya devam edebiliyorlar.

Global Bilgi ve Sesli hizmet sistemlerinde dünya lideri Nuance Communicaitons'ın çözüm ortağı olan Speechouse tarafından uygulamaya alınan servis, çağrı merkezi görevlilerinin daha kompleks konularla ilgilenmelerine ve müşterilerine daha etkin hizmet verebilmelerine imkan tanıyor.



Sistem ayrıca farklı konularda çağrı merkezinden destek almak isteyen diğer abonelerin, müşteri temsilcisine ulaşmak için çağrı kuyruğunda daha kısa süre kalmalarına olanak sunuyor.