5 Şubat 2010 Cuma

Nokia İçin Facebook Foto Yükleme

Nokia’nın Symbian işletim sistemli cep telefonlarından birini kullanıyorsanız; bundan böyle çektiğiniz fotoğrafları Facebook‘a aktarmak için mutlaka Facebook uygulamasına girmeniz gerekmeyecek. Furtiv tarafından yayınlanan eklenti sayesinde, Nokia cihazınızın kamerasıyla çekilen fotoğrafları ister çekim anında, ister galeri üzerinden Facebook hesabınıza yükleyebileceksiniz.

Nasıl Kullanacaksınız?
Öncelikle telefonunuzu bilgisayara bağlayarak veya cihazda yer alan uygulama ile Ovi Mağaza‘ya giriş yapıp, bu linkte yer alan uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Gerekli onayı verdikten sonra kısa süren kurulum işlemi tamamlanıyor.

Kullanmaya başlamadan önce, uygulama klasöründe FB plug-in adlı uygulamaya giriş yaparak, ayarlar indikten sonra Activate tuşuyla Facebook‘a giriş yapıp, uygulamaya izin vermeniz gerekiyor.

Facebook onayının ardından çektiğiniz her türlü fotoğrafı Facebook‘ta yayınlayabilirsiniz. Fotoğraflarınız furtiv Photos adlı bir albümde toplanıyor, albümün hem adını hem de gizlilik derecesini dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz.