29 Mart 2010 Pazartesi

Nokia 6700 Slide

Nokia bir zamanlar 6600'ın önderliğinde Symbian OS ile yaşadığı popülaritesini geri istiyor. Bunun için de piyasada ismini duyuramamış eski bir yoldaşı geri çağırıyor.

Bu yeni konsept ne kadar işe yarar ve Nokia yeniliği donanımla da daha baskın şekilde sunsa daha mı iyi olur bilinmez ama karşımızda iddialı bir model var. Nokia 6700 Slide.



Slide serisinin bu üyesi Nokia'nın ağır toplarından biri özelliğini göstermiyor. Ancak hafif de bir model değil, Carl Zeiss gibi dev bir ismin kamerasını taşıyor üstelik 5mp ve optik zoom özelliğiyle birlikte. Ayrıca flash eklentisi ve fotoğraflarınızı görebileceğiniz 2.2inç'lik ekranda güzel yanlarından. Elbette Ovi'nin güzel yanı da paylaşıma gelince ortaya çıkıyor, hemen hemen bildiğimiz tüm popüler paylaşım sitelerine tek dokunuşla paylaşım yapmanız mümkün.

Daha çok zerafet sevenlerin ilgisini üstünde tutacak bir telefona benzeyen 6700 slide petrol mavisi, mor, pembe, kırmızı, limon yeşili, alüminyum gibi renk seçeneklerini alıcılarına sunuyor.

Telefonun teknik özellikleri :

Boyutlar: 95,2 x 46,1 x 15,9 mm

Konuşma Süresi : 4 saat

Bekleme Süresi : 300 saat

Bluetooth 2.0

Symbian İşletim Sistemi sürümü 9.3

2.2" Ekran ve 320 x 240 çözünürlükte 16 milyon renk

EDGE ve GPRS maalesef 3G ya da Wifi yok

Stereo FM radyo

Telefonun piyasa çıkışı olarak Mart'ın son haftaları gösterilmişti Türkiye'de piyasalarda görülmesi de çok zaman almayacaktır. Fiyatı konusunda ise net bir şekilde 160€ açıklaması yapılmış.