5 Mayıs 2010 Çarşamba

Garmin-ASUS'dan ilk Androidli Cep telefonu geliyor

Garmin&ASUS, bu bahar, ilk Android destekli akıllı telefon A50 ile Amerikan Telekom şirketi T-Mobile ile partnerlik kuracağını duyurdu. Garmin'in navigasyon deneyimi, ASUS'un yenilikçi teknolojileri ve T-Mobile'ın kablosuz iletişim hizmeti sayesinde Garmin&ASUS A50 ile kullanıcılarına mümkün olan en iyi konum tabanlı servis (LBS) deneyimi sunmayı hedefliyor.

Garmin&ASUS A50, diğer hiçbir akıllı telefon veya navigasyon cihazının tek başlarına sunamayacağı deneyimleri bir arada tek bir pakette sunabilen cihaz" olduğunu söyleyen T-Mobile Ürün İnovasyon ve Pazarlama'dan sorumlu Başkan Yardımcısı George Harrison, "T-Mobile müşterileri A50 ile birlikte, giderek karmaşıklaşan hayatlarını kolaylaştıracak akıllı telefon ve Garmin navigasyon sistemini tek bir cihazla halletmiş olacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Entegre navigasyon yetenekleri

Garmin&ASUS Android tabanlı A50 ile sadece daha geniş bir ürün yelpazesi sunmuyor, aynı zamanda entegre navigasyon ve konum tabanlı hizmet (LBS) fonksiyonunu beraberinde sunuyor.

"Android veya Windows Mobile işletim sistemi, tercihi ne ne olursa olsun kullanıcılar Garmin&ASUS akıllı telefonlar ile en iyi ve en kapsamlı navigasyon ve konum tabanlı servis deneyimini elde edeceklerdir" diyen Lin, 2010'da Amerika, Avrupa, APAC ve Çin pazarına daha fazla cihaz sunmayı planladıklarını, böylece kullanıcılar için daha fazla akıllı telefon seçeneğine sahip olacağını belirtti.