21 Temmuz 2010 Çarşamba

LG Mini GD880

LG Electronics yeni LG GD880 ya da LG Mini olarak adlandırılan modelini tanıttı. Göz alıcı tasarımıyla dikkat çeken yeni LG Mini GD880 cep telefonu akıllı özelliklerle dolu bir ürün. LG Mini cep telefonu zarif yapısı ile en küçük ve en ince 3.2 inç dokunmatik ekranlı cep telefonu olma özelliği taşıyorEn üstün kalitede malzemeden üretilen ince ve kompakt yapısı ile LG Mini cep telefonu gömlek cebi ya da el çantasında rahatlıkla taşınabiliyor. Kenar kısımlarında metal vurgulara sahip olan LG Mini GD880 sade ama göz alıcı çizgileriyle dikkatleri üzerine topluyor. LG Mini GD880 cep telefonunun 3.2 inç büyüklüğünde ve 16:9 geniş format görüntü sunan ekranı ön kısmını neredeyse tamamen kaplıyor. LG Mini telefonun tuşsuz ön yüzü cihaza son derece sade ve zarif bir görünüm veriyor.LG GD800 mini cep telefonuLG Mini GD880 sadece görünümüyle dikkat çekmiyor. LG'nin yeni modeli aynı zamanda hızlı internet tarayıcı, push e-mail ve Sosyal Ağ Bağlantısı gibi kullanım özelliklerine de sahip. Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlarla ilgili işlem ve güncellemeler telefonun bu entegre özelliği sayesinde otomatik olarak gerçekleştirilebiliyor.

LG Mini GD880 telefon özellikleri
Tüm bunlara ek olarak LG Mini GD880 cep telefonunun 5 megapiksel çözünürlüklü dijital kamerası da bulunuyor. Telefonun 5 megapiksellik kamerasının gelişmiş yüz algılama teknolojisi ile çekilen canlı ve keskin netlikteki fotoğraflar birden fazla sosyal ağ sitesine tek bir işlem ile yüklenebiliyor. Müzik çalar özelliğinin yanı sıra çeşitli formatlarda video da oynatabilen LG Mini GD880 cep telefonu FM radyoyu da destekliyor. 7.2 Mbps HSDPA ve Wi-Fi bağlantılarına sahip olan LG Mini GD880 cep telefonu yüksek bir internet bağlantı hızı ve A-GPS ile de gerçek zamanlı konum belirleme imkanı sağlıyor.

LG Mini GD880 telefon incelemesi
LG Mini cep telefonu mart ayından itibaren Avrupa ülkelerinde ve ardından da diğer piyasalarda kullanıcıların beğenisine sunulacak. LG Mini GD880 cep telefonunun test örneği elimize ulaştığında yüksek çözünürlüklü test fotoğrafları eşliğindeki kapsamlı bir LG Mini GD880 telefon incelemesini sizlere sunacağız.