24 Nisan 2008 Perşembe

Kampus sallanıyor, bu avantajlar kaçmaz

Bizbize Kampus tarifesi öyle bir yenilendi ki artık diğer hatlarınızı çöpe atabilirsiniz. 5 dakikası 1 kontöre olan Vodafone’un CepÖğrenci’sine ve 10 dakikası 2 kontör olan Avea’nın MobilÖğrenci’sine inat artık Bizbize Kampus’te, aynı tarifedeki diğer arkadaşlarınızla her 10 dakikası 1 kontöre konuşacaksınız. Avantajlar bununla sınırlı değil:

Avantajlar neler?

  • Her ay tüm Turkcell abonelerini ararken kullanabileceğiniz 2 saat bedava konuşma süresi
  • Kısa mesajlar artık her yöne 1 kontör
  • Gün içinde gönderdiğiniz 3 SMS‘ten sonra, gün bitimine kadar tüm Turkcell’lilere göndereceğiniz kısa mesajlar ücretsiz,
  • Bizbize Kampus tarifesindeki abonelerle görüşmenin her 10 dakikası 1 kontör,
  • Sabit hatları ve diğer operatörleri aramanın dakikası sadece 3 kontör

Bütün bu avantajlardan nasıl yararlanacağım?
Bütün bu avantajlardan yararlanmak için yapmanız gereken tek şey her ay en az 100 kontör yüklemek. Artık 25 yaşın altındaki herkes Bizbize Kampus tarifesine geçebiliyor.

Ayda 100 kontör yüklemezsem ne olacak?
Eğer ayda 100 kontör yüklemezseniz, Bizbize Kampus tarifesindeki arkadaşlarınızı ararken dakikası 1 kontöre, Turkcell ve diğer operatörleri, sabit hatlar da dahil olmak üzere dakikası 3 kontöre konuşacaksınız. Gün içerisinde göndereceğiniz 5 SMS‘ten sonra da, gün bitimine kadar tüm Turkcell abonelerine bedava mesaj gönderebileceksiniz.

Bizbize Kampus’te artık neler yok?
Bizbize Kampus aboneleri artık Konbara kontörü kazanmayacak. Bunun yerine bedava 2 saat konuşma süresi verildi.

Ayrıntılar neler?

  • Bitiremediğiniz 2 saatlik konuşma süresi bir sonraki aya devretmiyor. 2 saatlik konuşma süresini ayda sadece 1 kere kazanabiliyorsunuz.
  • Arkadaşınızın Bizbize Kampus tarifesinde olup olmadığını öğrenmek için, numarasının başına sıfır yazmadan 2010‘a ücretsiz göndermeniz yeterlidir. (Örnek: 535*******)