22 Mart 2010 Pazartesi

LG'den Yüz yüze cep telefonu servisi

LG Electronics Türkiye, GSM sektöründe bir "ilk"e imza atarak, kendi yatırımıyla kurduğu ilk yüz yüze cep telefonu servis merkezini, LG Orta Doğu Bölge CEO'su K. W. Kim'in katılımıyla İstanbul Mecidiyeköy'de açtı.

LG, 2012 yılına kadar 6 ilde açacağı 7 cep telefonu servis merkeziyle, çözüm odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda tüketicilere anında, yüz yüze teknik servis hizmeti sunacak.



Yeni açılan LG Cep Telefonu Servis Merkezi, farklı bir hizmet anlayışı olan "yüz yüze teknik servis" yöntemi ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştirecek. Bu yöntem ile müşteriler, direkt olarak LG GSM Doktorlarıyla (teknik uzman) görüşerek telefonlarına ilişkin çözümlere anında ulaşacaklar.

İlgili cihazlara yönelik yedek parça gereksinimi ve detaylı çalışma gerektiren işlemlerde ise LG müşterilerine geçici bir telefon sağlanacak. Bu doğrultuda müşteri memnuniyetinin sağlanması hedeflenecek. Cep telefonu satışının da gerçekleştirileceği LG Cep Telefonu Servis Merkezleri, Pazar günleri hariç haftanın 6 günü, 09.00 – 20.00 saatleri arasında faaliyet gösterecek.