22 Mart 2010 Pazartesi

Samsung Omnia


5 Megapiksellik CMOS kamerasında otomatik fokus (AF), yüz ve gülümseme tanıma özellikleri ile otomatik panoramik çekim özelliğine de sahip olan i900 Omnia , 8 GB kapasite seçenekleri ve arttırılabilir hafızası dijital dosyalar için geniş depolama alanı sunuyor. Kampamlı özelliklere sahip olan Samsung i900 Omnia ayrıca navigasyon ve Geo İzleme özellikleri taşıyan GPS sistemine de sahip

Windows Mobile 6.1 Professional İşletim Sistemi’ni kullanan Samsung Omnia, PowerPoint, Excell ve Word gibi Microsoft Office programlarını PC’lerde olduğu gibi sınırsız kullanma imkanı sağlıyor.
Hareket halindeyken Outlook programlarının da tam olarak kullanılabildiği i900 Omnia gerektiğinden ek programlar yüklemeyi mümkün kılıyor. Samsung i900 Omnia’da bulunan dizüstü bilgisayardakine benzer optik fare, menüler arasında gezinmeyi kolaylaştırıyor ve tek elle gelişmiş kullanım özelliği sunuyor.

Samsung Omnia sahip olduğu 3.2 inçlik WQVGA LCD ekranı sayesinde yüksek çözünürlüklü videolar ve slayt gösterileri gelişmiş ses özellikleri ile seyredilebiliyor. DivX, Xvid ve diğer video formatlarını destekleyen MultiCodec dosyaların format dönüşümleri sırasında oluşabilecek karışıklığı ortadan kaldırırken uzun ömürlü, ayrılabilen batarya sayesinde de uzun süreli kullanım mümkün oluyor.