12 Nisan 2010 Pazartesi

Nokia E71, E66 ve E63 Güncellendi

Satış sonrası destek konusunda ülkemizdeki en başarılı cep telefonu markalarından biri olan Nokia, piyasaya çıkalı uzunca bir süre olan modelleri için de güncellemeler sunmayı ihmal etmiyor. Nokia E71, E66 ve E63 kullanıcılarını ilgilendiren güncelleme, çeşitli hata düzeltmelerinin yanı sıra sisteme küçük müdahaleleri de beraberinde getiriyor.



Nokia Messaging, Mail for Exchange yazılımlarının en güncel halleri ile yer aldığı yeni firmwarelarda, sistemin hızlandırılması ve stabilitesine yönelik küçük müdahalelerde bulunulmuş. Özellikle email ve Wi-Fi ağlarına bağlantılarda ciddi iyileştirmeler mevcut. Yoğun içerikli postalardaki donma sorunları da artık pek gözlenmiyor. Samsung belleklerin kullanıldığı cihazlardaki kilitlenme problemi de artık tümüyle giderilmiş. Bunun yanı sıra GPS'in uyduya sabitlenme süresi de ciddi manada düşürülmüş ve GPS bağlantısı daha stabil hale getirilmiş.

Nokia E71, E66 ve E63 kullanıcılarını ilgilendiren V41 sürüm numaralı güncelleme kademeli olarak tüm ürün kodlarına sunulacak.