14 Nisan 2010 Çarşamba

SonyEricsson’dan İki Yeni Cep Telefonu

SonyEricsson şu sıralar akıllı telefonları ile adından söz ettiriyor olsa da ülkemize yeni cihazlarını getirmeyerek epey tepki topluyor. Android, Symbian derken firma bu kez en iyi yaptığı işlerden birini gerçekleştirerek, Walkman serisi mobil cihazlarına iki yeni modeli dahil etti.


Zylo ve Spiro kod adlı telefonlar, başarılı müzik yeteneklerinin yanı sıra, fonksiyonel sosyal ağ entegrasyonları ile dikkat çekiyor. Kızaklı bir yapıda tasarlanan telefonlar, sosyal ağ servisleri için ön yüklü yazılımlar ile birlikte geliyor. Örneğin o anda dinlediğiniz parçayı tek tuşla Twitter ya da Facebook üzerinden paylaşabilmek yüklü yazılımlar sayesinde bu cihazlarda mümkün.


Zylo kod adlı telefon 2.6 inçlik QVGA ekranının yanı sıra 3.2 megapiksel kamera, GPS, 3G ve stereo hoparlörler ile donatılmış. Daha kısıtlı özelliklere sahip olan Spiro ise 2 megapiksel kamera, fm radyo ve 2.2 inçlik QVGA ekrana sahip. Yılın üçüncü çeyreğinde çeşitli renklerde kullanıcılara sunulacak olan telefonların fiyatlarına dair bir bilgi ise bulunmuyor.