25 Mayıs 2010 Salı

CEP TELEFONUNDA BU NUMARAYI KULLANAN ÖLÜYOR!.


Bu numaralı cep telefonunu taşıyanların tamamı hayatını kaybetti.İşte kimsenin elini bile süremediği o numara.

Cep telefonu ile kanser ilişkisi araştırılırken Bulgaristan'dan inanılmaz bir numara vakası geldi. 

Bulgaristan'da kullanılan 0888 888 888'lu cep telefonunun kullananların tamamı hayatlarını kaybetti.Bu inanılmaz olay sonrası GSM şirketi numarayı kimseye vermemeye karar verdi.

İnsanlar genelde kolay unutulmayacak çevrimi rahat telefon numaralarını tercih eder.Bunlardan birisi de Bulgaristan'ın cep telefonu operatörü Mobitel'in CEO'su Vladimir Grashnov. Vladimir Grashnov şirketin başında olması nedeniyle özel bir numara kullanmak istedi ve 0888 888 888 numaralı telefonu aldı.

10 yıl aralıksız bu numarayı kullanan Vladimir Grashnov, 2001 yılında kanserden öldü.Grashnov'un ölümü ülkede cep telefonu - kanser ilişkisi tartışmalarını da beraberinde getirdi.

Bu ilginç numara boşta kalınca bu kez Bulgaristan mafya başı Konstantin Dimitrov, tehditle bu namarayı aldı.Mafya babası 0888 888 888 olan numarayı kullanmaya başladıktan tam 2 yıl sonra Hollanda'da bir süikastçi tarafından dürbünlü tüfekle vurularak öldürüldü.

Avrupa'nın en önemli uyuşturucu mafyalarından birisi kabul edilen Dimitrov, lüks restoranda güzel bir mankenle yemek sırasında alnından vuruldu.Dimitrov öldüğünde yanında bu numara vardı.Cinayetin Rus mafyası tarafından işlendiği sanılıyor.

Dimitrov'dan sonra bu numura çarpıklıkları ile tanınan işadamı Konstantin Dishliev'e geçti.Dishliev'de bu numarayı fazla kullanamadı.Aldıktan 1.5 yıl sonra Sofya'da bir yemek sırasında vurularak öldürüldü.Onun da öldüğünde yanında yine bu numara vardı.

Bütün sahipleri yaşamını yitiren bu numara Bulgaristan'da lanetli ilan edilince GSM operatörü numarayı piyasadan çekti.

Şirketten yapılan açıklamada bundan sonra bu numaranın kimseye verilmeyeceğini duyurdu.Zaten de kimsenin o numarayı almaya niyeti de yoktu.