7 Temmuz 2010 Çarşamba

Alcatel OT-800 ile Paylaşılacak Çok Şey Var !


QWERTY klavyenin tadını çıkarmak isteyenlerin gözdesi olacak OT-800 yazılım ve donanım üstünlükleriyle de dikkat çekiyor (En İyi Navigasyon Özellikli Telefonlar).
Alcatel, Q klavyeli ergonomik yeni OT-800 modeli ile gerek fiyatı gerekse fonksiyonlarıyla, kullanıcıları kendisine hayran bırakacak.
Şık ve renkli görünümünün yanı sıra, 2 MP kamera, Bluetooth, MP3 ve Radyo dinleme özellikleri bulunan Alcatel OT-800'ün 64 polifonik melodisi, 20 MB kullanıcı hafızası bulunuyor. 9 saat konuşma süresi ve 450 saat bekleme süresine sahip cep telefonu kısa zamanda gençlerin vazgeçilmezi olacak.Cebinizi yakmayan fiyatlarla sahip olabileceğiniz Alcatel OT-800'ler Chrome-White, Chrome-Pink ve Chrome Carbon renkleriyle herkesin beğenisine hitap ediyor
Hızlı ve ergonomik klavye kullanımı ile istediğiniz zaman istediğiniz yerde chat yapmanızı, e-maillerinizi kontrol etmenizi sağlarken aynı zamanda Opera Mini tarayıcısı ile web deneyimini üst noktalara taşıyıp, ana ekrandaki widget'lar ile haber, hava durumu, dünya saatleri, sosyal ağlar Facebook ve Twitter'a erişmek hem çok kolay hem de çok zevkli.